lån 5000 kr

Få inspiration til, hvordan du kan få enderne til at mødes med et lån på 5000 kroner

Hvis du har svært ved at få enderne til at mødes sidst på måneden, kan det være en mulighed for dig, at du tager et lån, frem for at du overtrækker din konto. Et lån kan nemlig i nogle tilfælde være billigere. Det gælder ikke mindst, hvis du har mulighed for at betale pengene tilbage kort efter, at du har lånt dem. 

På siden 117banker.com har de en udførlig guide til, hvordan du nemt kan få enderne til at mødes sidst på måneden med et lån. De foreslår, at du tager et lån, hvor du ikke skal betale renter af det. Der findes nemlig en række gratis lån, som er en rigtig god mulighed for dig, hvis du har fået uforudsete udgifter i denne måned. Det kan være, at du har været nødt til at købe en ny computer, fordi den gamle blev stjålet eller gik i stykker. Lån 5000 kr, så du ikke går i overtræk, er derfor en god løsning. 

Du betaler ofte nogle meget høje renter, hvis din konto går i overtræk. Det er derfor en god ide, at du prøver at undgå det. Hvis du ikke har så stor en indkomst i øjeblikket, for eksempel fordi du er på SU, dagpenge eller er pensionist, kan det være svært for dig at finde penge til uforudsete udgifter. Det kan altså blive nødvendigt for dig at tage et overtræk. 

Med et gratis lån på 5000 kroner behøver du ikke at gøre det. Der kan du låne pengene og så betale dem tilbage, når du får løn, SU, dagpenge eller lignende. Ulempen ved de gratis lån er nemlig, at du skal betale dem tilbage meget hurtigt efter, at du har lånt pengene. Det vil typisk være mellem 14 og 30 dage efter, at du har taget lånet. Hvis du ikke kan betale det tilbage, ryger der en masse renter og gebyrer på, og det vil gøre, at det bliver et dyrt lån for dig. 

Når du har så kort tid til at betale lånet af, er det altså vigtigt, at du ved, hvor du skal få pengene fra, når du tager lånet. Det kan være fra din løn. Det kan også være en anden mulighed. 

Hos 117banker.com kommer de ind på alle fordele og ulemper ved denne type lån. Det er derfor en rigtig god mulighed for at danne dig et overblik over, om det er et lån, der er værd for dig at tage eller ej.