boligadvokater.info - århus

Find boligadvokat i Århus

Gode grunde til at få en boligadvokat med over købet af en bolig

Det er sådan set op til dig selv, om du vil inddrage en boligadvokat, når du skal til at købe en ny bolig. Det kan dog være en meget dum ide at lade være, og dette finder mange danskere ud af – efter de har købt huset. Det kan jo være, at kontrakten gemmer på nogle ubehagelige overraskelser. Man kan faktisk også sige, at en boligadvokat kan bruges som et “get out of jail free card” fra spillet Monopoly. Når du har en advokat tilknyttet, så får i skrevet et advokatforbehold ind i kontrakten. Herefter kan advokaten (din advokat!) altid få annulleret købet – uden at du skal betale 1 procent af købesummen. Dette skal du, hvis du ikke har et advokatforbehold skrevet ind. Køber du et hus til én million kroner, så vil 1 procent svare til: 10.000 kroner. De fleste huse koster faktisk over dette beløb, og derfor kan det ende med at blive en meget dyr affære.

En boligadvokat koster faktisk mindre end 10.000 kroner, hvis du finder den helt rigtige. Du kan eksempelvis tjekke boligadvokaten i Århus ud. Det er faktisk muligt at få en advokat helt ned til 6.900 kroner. Hvilket er en fast pris. Det kan være meget svært at vurdere, hvor meget en advokat koster, hvis der ikke er tale om fast pris. Vælg derfor så vidt muligt altid en fast pris. Den boligadvokat vi linker til er Hviid Blog Advokater, der også opererer i Århus og omegn. De har faktisk over 27 års erfaring med køb af boliger. Over de 27 år har de hjulpet med køb af mere end 12.000 forskellige boliger i hele landet.

Dette kan du få for 6.900 kroner hos Hviid Bolig Advokater

For kun 6.900 kroner kan du få følgende tre ting: advokatrådgivning, skødeskrivning og refusionsopgørelse. Advokatrådgivning består af gennemgang af alle relevante dokumenter i forbindelse med bolighandlen. Skødeskrivning betyder, at de skriver skødet og tinglyser dette – det vil sige, at de går ind og registrerer, at du nu ejer huset efter at du har købt det. Til sidst laves der en refusionsopgørelse, hvor tjenester som vand, varme, etc. bliver opgjort pr. den dato du ejer huset fra.

Vælger du dem, så har du altid muligheden for at have kontakt med dem via telefon eller på mail. De fokuserer meget på det reelle arbejde frem for at have mange fysiske møder. Derfor får du også en god pris.