olie og kemi

Olie og kemi til bil, båd eller motorcykel

Olie og kemi til bil, båd eller motorcykel

Hvis du vil spare penge på kemi og olie til bilen eller til din motorcykel, båd, kæde sav, plæne klipper eller have traktor, bør du kigge forbi Landbergs online shop på landberg.dk. Hos Landberg har vi i mange år specialiseret os i at levere olie, diesel- og benzin additiver, sprinkler væske, køler væske, bremse væske, hydraulik olie, reservedele til biler, diverse rengørings materialer og udstyr samt de kemikalier, du skal bruge i din motor i forbindelse med din bils pleje, rengøring og vedligehold.

Under ”Olie og kemi” i webshoppen på landberg.dk finder du udelukkende varer fra førende producenter af produkter til motorer, så som for eksempel Castrol, CRC, Smog Doctor, JMC, og AdBlue. Der findes olier og væsker til ethvert behov i webshoppen. Hvis du er bådejer, kan vi i særdeleshed anbefale Castrols forskellige variationer af motorolie til både, her i blandt Castrol Inboard 4T 15w-40, som er en mineralsk baseret 4-takts motorolie, special udviklet til tunge bådmotorer. Denne motorolie til både kan anvendes i såvel benzin som dieselmotorer, og indeholder tilmed en dampfaseinhibitor for at sikre bedst mulig beskyttelse under opbevaring – du risikerer ikke, at din olie fordamper eller harskner blot fordi du ikke får brugt det hele på én gang. Castrol Inboard 4T 15w-40 er specielt tilpasset den måde en båd motor fungerer og anvendes på, som for eksempel lange perioder i tomgang skiftende med lange perioder med fuld gas.

Til motorcykel ejeren anbefaler Landberg Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50, som giver din motorcykels motor de allerbedste betingelser for at yde det optimale i lang tid. Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 er udviklet med basis i racer inspireret teknologi. Den fuldsyntetiske 4-takts motorolie egner sig især til moderne højtydende sportsmotorcykler. Olien giver øget motoracceleration og kraft helt op til det maksimale antal omdrejninger.

Køb olie og kemi til lavpris hos landberg.dk