ecuador

Sabbatår: Det er tid til at rejse til Ecuador

Hvis du står og mangler et rejsemål til dit sabbatår eller ønsker du bare at komme ud på en ekstraordinær rejse, så skal du helt klart overveje det smukke Ecuador, der har fået sit navn efter ækvator. Landet er et godt udgangspunkt for dem, der rejser til Sydamerika for første gang. Et meget godt sted at starte er Quito, hvorfra du på under en dags rejse kan komme ud og se verdens højeste vulkaner, komme dybt ind i Amazonjunglen eller bare bade ved de tropiske strande ude ved Stillehavet. Kan du godt lide lidt specielle ting, så er det en god idé at tage ud på de indianske markeder.  Grunden til at Ecuador er et godt land for førstegangsrejsende i Sydamerika er følgende: landet er relativt sikkert, landet er lille og overskueligt.

Planlagt rejse eller skræddersyet rejse?

Det er selvfølgelig muligt at komme til Ecuador ved at købe en rejse på internettet og bare tage afsted. Det er den nemmeste mulighed for de fleste, og det fungerer meget fint. Ønsker du dog at komme på en rejse, hvor du selv bestemmer, hvad der skal ske, så bør du tage fat i et rejsebureau. Fordelen ved en skræddersyet rejse er, at du selv vælger budgettet og rejsens længde. Hos rejsebureauet Jesper Hannibal har du muligheden for begge ting: planlagte rejser og skræddersyede rejser. Du kan besøge deres hjemmeside, hvor du kan læse mere om deres rejser til Ecuador og mange andre steder: http://www.hannibal.dk/rejser/sydamerika/ecuador-og-galapagos/.

Bureauet har meget erfaring med at skræddersy rejser, og du skal bare bruge kontaktformularen på hjemmesiden for at få et gratis og uforpligtende tilbud på din rejse. Det behøver ikke engang at være til Ecuador, det kan være hvilket som helst sted i verden. Det hele er op til dig. En skræddersyet rejse er perfekt til dem, der vil bestemme selv.